Home NLKamersTarievenRestaurantKaarten

English        Francais      Deutsch        Contact Us :

SPECIALE   VROEGBOEKINGS KORTING

 

 

 

Welkom bij Hotel** Le Renard.

Wij zijn een klein, luxe 5 slaapkamer tellend chalet hotel dat zich bevindt in het hart van het beroemde ski gebied "Les Portes du Soleil".Gelegen in Châtel, in de prachtige Abondance vallei, is Le Renard uw ideale locatie voor Uw wintervakanties en/of zomervakanties.

Na 30 succesvolle jaren is Le Renard een goed gevormd klein chalet hotel geworden met zijn bekend restaurant, waar het personeel het hoogste niveau van kwaliteit en service leveren. Maak van Uw vakantie een van de beste vakanties, door te profiteren van een hotel in de stijl van een chalet, met maaltijden van hoog restaurant niveau. Als hotelgast komt U altijd op de eerste plaats en, in tegenstelling tot andere kleine chalets, bieden wij U onze menus aan met verschillende keuzes.

Tot Uw beschikking staat ook onze,buiten gelegen,jacuzzi, die het hele jaar door gebruikt kan worden. Alsmede gratis wi-fi in Uw kamer. Een mooi zonneterras, direct gelegen naast een stromend riviertje. En een veilige ruimte voor het stallen van mountain bikes en motors.

Voor al Uw behoeften,kunnen we U verschillende formules aanbieden; van half pension tot logies en ontbijt.

Rob en Mathide Brown, eigenaar en chef-kok, en zijn team (waar het laatste nieuwe gezicht in de vorm van 'Shadow' de flat coat retriever ook bijhoort), zijn volledig van plan om ervoor te zorgen dat U geniet van Uw verblijf met hen in het mooie dorjpe Chatel.
Piste Care   Linga Lift

 

 

Renard Hotel

accommodation in Chatel

 

   

FOR CLIENT COMMENTS PLEASE E-MAIL TO: renard-hotel@wanadoo.fr

 

 

   

Voor verdere informatie, neemt u a.u.b contact op met: -
Hotel Le Renard, 270 Route de la Dranse, 74390 CHATEL,  France
Tel +0033 (0)4 50 73 26 20
e-mail   RENARD-HOTEL@wanadoo.fr