Home NLKamersTarievenRestaurantKaarten

Contact Us :

 

 

 

Le Renard heeft 5 en-suite kamers.Ieder met balkon,waar U kunt genieten van de adembenemende uitzichten van,of de Abondance vallei,of het natuurreservaat van de Mont de Grange. Het hotel beschikt over een comfortabele gasten ruimte met televisie,surround sound dvd,video,Ipod aansluiting en spellen.Een kleine gezellige bar ruimte en een ruim restaurant met een open haard.

Als klein hotel zijnde,verwelkomen wij families met kinderen en kunnen we zorgen voor alle benodigdheden m.b.t menus en entertainment. Er zijn ook een Wii en Playstation 2 in de gasten ruimte aanwezig(voor jong en oud!).

En van de belangrijkste punten waar vorige gasten met kinderen heel tevreden mee waren,is dat de ouders met een gerust hart hun kinderen in de gastenruimte tv konden laten kijken of slapend in de hotelkamer achter konden laten,terwijl zij rustig en relaxed in de hotelbar of aan hun tafel naast de open haard verbleven.

We kunnen zonder problemen cateren voor 12 personen verdeeld over de 5 kamers,dus grote groepen zijn altijd welkom. Voor fotos van de kamers kunt U de link 360 Kamers aanklikken.

Voor prijzen kunt U contact met ons opnemen.

Dus,voor Franse stijl met Britse flair kunt U niet beter kiezen dan Le Renard

 

 

 

  

   Gratis draadloos internet

   

   

 

   

Voor verdere informatie, neemt u a.u.b contact op met: -
Hotel Le Renard, 270 Route de la Dranse, 74390 CHATEL,  France
Tel +0033 (0)4 50 73 26 20
e-mail   RENARD-HOTEL@wanadoo.fr