Home NLKamersTarievenRestaurantKaarten

Contact Us :

 

 

 

Een woord van Rob;

""Mijn passie als eigenaar en chef-kok van Le Renard,is het creeren van verschillende maaltijden voor mijn hotel- en restaurant gasten,want we zijn zowel een restaurant als een hotel. We kunnen een groot,vaak veranderend keuzemenu aanbieden. En als U eens wat anders wilt dan wat er op het avondmenu aangeboden wordt,dan kunnen wij U,zonder problemen andere gerechten aanbevelen tijdens Uw verblijf. Natuurlijk is het geen probleem om te zorgen voor vegetarische maaltijden of te voldoen aan speciale dieet verzoeken.

Na meer dan 30 jaar in Frankrijk en 7 jaar in Engeland en Zwitserland te hebben gewerkt,kan ik U net ‘dat beetje anders’ aanbieden!U zult een mix van gerechten op het menu vinden van recepten die ik in Parijs,Zwiterland en Dijon heb geleerd,alsmede typische Engelse gerechten en gerechten uit andere landen.

En natuurlijk zijn er de locale specialiteiten van de Savoie(alleen voor kaasliefhebbers!), een ‘menu du jour’ voor maar 27.00 euro. En natuurlijk is er de mogelijkheid om ‘ŕ la carte’ te eten.

En natuurlijk hebben we ook een uitgebreide wijnlijst,waarop U de locale wijnen,klassieke franse wijnen en een paar wijnen van andere werelddelen kunt vinden.En als extra,is er de wijn van de maand die U per glas of per fles kunt bestellen.""

Take a look at some typical menus

   
TE ZIEN HET RESTAURANT EN BAR 360 ° KLIK HIERONDER

http://www.alsace-360.fr/iPad/n/?sph=4&cle=Renard

 

 

     
   

Voor verdere informatie, neemt u a.u.b contact op met: -
Hotel Le Renard, 270 Route de la Dranse, 74390 CHATEL,  France
Tel +0033 (0)4 50 73 26 20
e-mail   RENARD-HOTEL@wanadoo.fr